Spansk buffé
Som de flesta sydeuropeiska länder har även det spanska köket lokalproducerade råvaror som oftast äts i grupp och gärna med en skvätt olivolja. Kryddrika korvar, saftiga tomater och vällagrade ostar är ett måste i en spansk buffé.
LITEN – 199 kr |
MEDIUM – 279 kr |
STOR – 359 kr |
SERANNOSKINKA SALAMI MANCHEGA CABRALES RÖDLÖKSMARMELAD TOMAT & VITLÖKSMARINERADE KYCKLINGSPETT MYNTA & LIMEYOGHURT ÖRTMARINERADE CHAMPINJONER FOCCACIA GRISSINI FRUKT |
SERANNOSKINKA SALAMI RÄKOR MED CHILI & TOMATSALSA OLIV & TOMATCRÉME GRILLAD CHORIZO TOMAT & VITLÖKSMARINERADE KYCKLINGSPETT MYNTA & LIMEYOGHURT MANCHEGA CABRALES RÖDLÖKSMARMELAD PASTASALLAD MED GRILLADE GRÖNSAKER ÖRTMARINERADE CHAMPINJONER FOCCACIA GRISSINI FRUKT |
SERANNOSKINKA SALAMI JAMBALAYA RÄKOR MED CHILI & TOMATSALSA OLIV & TOMATCREME GRILLAD CHORIZO BÖNSALLAD MED VALNÖTSDRESSING TOMAT & VITLÖKSMARINERADE KYCKLINGSPETT MYNTA & LIMEYOGHURT MANCHEGA CABRALES RÖDLÖKSMARMELAD PASTASALLAD MED GRILLADE GRÖNSAKER ÖRTMARINERADE CHAMPINJONER MAJSHUMITA FOCCACIA GRISSINI FRUKT |